Prijzen

Geachte klant, voor u belangrijk: wat kost het!


Hoveniersbedrijf "Het Gazonnetje" hanteert een concurrerend uurtarief en is mede afhankelijk van de grootte van de klus.

Voor particulieren geldt een uurtarief van € 40,-- excl. btw.

Voor bedrijven geldt standaard een uurtarief van € 50,-- excl. btw. Voor werkzaamheden waar een goedgekeurde offerte meer dan 2 achtereenvolgende werkdagen van minimaal 8 uur kent, geldt een lager uurtarief van € 45, excl. btw voor het hele project. Hiervoor krijgt u op vakkundige wijze al uw hovenierswerkzaamheden uitgevoerd.

Nieuwe klanten krijgen de 1e en de 2e keer € 5,- korting op het uurloon inclusief btw.

Werklocatie is heel Nederland: voor afstanden meer dan 15 km wordt er € 0,19 per km aan vervoerskosten in rekening gebracht.
Heeft u een klus van meerdere dagen werk en woont u verder van mijn lokatie dan 100 km dan is de optie overnachten bespreekbaar om het heen en weer rijden te beperken!
Halen en brengen van goederen of afval deponeren dat noodzakelijk is voor of tijdens arbeid, geldt het overeengekomen uurtarief plus gemaakte vervoerskosten.

Voor gebruik van machines en gereedschappen wordt een vast bedrag in rekening gebracht. 

Er worden geen bezorgkosten in rekening gebracht in Leersum, Doorn, Amerongen en Elst. Voor andere plaatsen is op aanvraag beschikbaar.
Al uw bestelde planten worden geleverd na ondertekening en betaling van de offerte van Hoveniersbedrijf "Het Gazonnetje".
Bij bestelling van beplanting van meer dan € 250 vervallen de bezorgkosten als de afleverplaats valt binnen 30 kilometer vanuit Leersum.
Lidmaatschap VHG: n.v.t.

Vakmanschap

Gediplomeerd hovenier & boomkweker. Bevoegd tot bespuitingen voor u uit te voeren voor ziekten en plagen.

Met meer dan 35 jaar ervaring gedegen kennis om u met goed advies en daadwerkelijke vakmanschap bij te staan bij al uw tuinproblemen.

Schade veroorzaakt door vorst, droogte of langdurige regenval kan Hoveniersbedrijf "Het Gazonnetje" geen verantwoordelijkheid voor nemen. Hoveniersbedrijf "Het Gazonnetje"kan niet instaan voor extreme weersinvloeden. Slaan onverhoopt enkele planten niet aan meldt u het even en u krijgt daarvoor nieuwe exemplaren.

 

 

Copyright 2019 Het Gazonnetje